1. Beneficiati de o capacitate de producție de 1000 piese/zi.  
2. Procesul de fabricatie este în totalitate automatizat - garanție ca toate produsele Izotec respecta aceleasi standarde de inalta calitate.  
3. Vindeti o tamplarie PVC executata cu utilaje, cu cel mai inalt grad de performanta din tara, marca Elumatec. Izotec  a investit pana acum 6 milioane de euro in utilaje de ultima generație. 
4. Vindeti usi si ferestre executate cu profile de cea mai buna calitate - marca Gealan - cel mai cunoscut producator de profile din Romania, lider national in ultimii 10 ani in domeniul tamplariei PVC. 
5. Profitati de o gama larga de profile Gealan alb si color cu 5 si 6 camere de izolare. 
6. Nu veti mai avea stocuri de profile, feronerie, armaturi, astfel eliminati cheltuielile de depozitare si banii blocati in stocuri de materii prime. 
7. Va bucurati de transportul gratuit pana la spatiul de depozitare al societatii dumneavoastră.  
8. Beneficiati de toate certificarile Izotec pentru a putea castiga licitatii, putand aborda lucrari indiferent de marimea sau complexitatea lor, avand ca sustinere experienta dumneavoastra si renumele Izotec. 
9. Va bucurati de training gratuit pentru personalul care monteaza si pentru departamentul de ofertare. 
10. Pretul competitiv al tamplariei PVC produsa de Izotec completeaza motivele pentru care puteti deveni dealerul nostru. 

Pentru voi toti, vom duce povestea mai departe.
Pentru voi toti, vom pune punctul pe calitate multi ani de acum incolo.