Partener Gold Gealan Romania
 
Intr-un cadru oficial conferit de prezenta domnilor Aurel Vlaicu - COO Gealan Romania si Gerhard Singer - Senior Sales Consultant Gealan Germania, domnul Ciprian Chelariu a primit placheta de recunoastere a celor peste 11 ani de parteneriat cu Gealan. Placheta de partener Gold este singura distinctie de acest fel acordata vreodata unui producator de ferestre de catre Gealan Romania si constituie o garantie pentru ferestre de calitate si clienti multumiti. Acest lucru ne incurajeaza in demersurile noastre de a continua obiectivul strategic al companiei de a promova calitatea pe piata de termopane din Romania.

Topul firmelor nemtene  Locul I
 
Productia de ferestre din PVC  este o activitate pe care multe mici ateliere o realizeaza. Insa prea putine dintre ele ajung la performanta. Fabrica de ferestre Izotec a primit recunoasterea institutiilor statului pentru activitatea sa, dar si a Camerei de Comert si Industrie fiind premiata cu locul I,in Topul Firmelor Nemtene.
 


Premiul Eurofereastra 2015

 
La evenimentul dedicat pietei de ferestre din Romania, organizat anual de Revista Fereastra, firma Izotec a obtinut premiul pentru implicarea si dezvoltarea pietei de ferestre. Multumim organizatorilor si ii asiguram de intregul nostru sprijin in desfasurarea activitatii lor viitoare.